Читај ми!

Mirkov: Moja izjava je izvučena iz konteksta

Komesar za bezbednost FSS-a Milivoj Mirkov rekao da je njegova sinoćnja izjava da je Uefa pratila meč između OFK Beograda i Crvene zvezde "izvučena iz konteksta".

Mirkov je u nedelju uveče o utakmici u kojoj je Zvezda posle preokreta pobedila OFK Beograd sa 2:6, rekao SOS kanalu da je "Uefa sasvim sigurno pratila meč zbog enormnih uplata u kladionicama".

Tu njegovu izjavu preneli su gotovo svi domaći mediji, što je potom izazvalo prilično oštar odgovor generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je to nazvao "organizovanom hajkom Tomislava Karadžića i njegovog 'potrčka' generala Mirkova".

Međutim, Mirkov se danas ponovo oglasio i u izjavi za B92 rekao da su novinari "napumpali njegovu izjavu" i da je ona izvučena iz konteksta. On je naglasio da uopšteno rekao da bi Uefa i Interpol mogli da pokrenu istragu, kao i da se to nije odnosilo konkretno na ovaj meč.

"Pričali smo uopšteno, a novinar je malo promenio kontekst. Da je utakmica bila pod sumnjom, bio bih na stadionu. Nije tačno ni da me je zvao Karadžić i tražio istragu. Ja sam samo rekao da Uefa prati sve utakmice, postoji monitoring i ukoliko dođe do naglog pada i skoka uplate, to je sumnja, a ne ukazuje da je namešteno. U ovom slučaju to niko nije rekao", objasnio je Mirkov za B92.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво