Vered: Naš cilj je šampionat Srbije

Fudbaler Crvene zvezde Idan Vered rekao je da je razočaran eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Međutim, izraelski fudbal je ponovio stav koji su ranije izneli i neki čelnici kluba sa stadiona „Rajko Mitić", pa i sam trener Božović, po kome je cilj ove ekipe osvajanje srpskog prvenstva.

"Prvenstvo nam je cilj i imamo kvalitet da ga osvojimo, s obzirom na to da tim tek treba da se uigra. Bićemo sve bolji i bolji", rekao je fudbaler koji je ostavio solidan utisak u dve utakmice koliko je do sada odigrao u crveno-belom dresu.

Zvezda je i u revanšu u Almatiju izgubila od Kairata, pa je ukupnim rezultatom 1:4 eliminisana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Ovo je razočaravajuće. Imali smo prilika da postignemo pogodak, bio nam je neophodan. Utakmica bi sigurno bila drugačija da smo dali gol u prvom poluvremenu", kazao je izraelski krilni fudbaler.

Vered je istakao da eliminacija u prvom kvalifikacionom kolu neće uticati na njegovu motivaciju pred nastavak sezone.

Napadač crveno-belih Luka Jović složio se sa saigračem da eliminacija ne bi smela da utiče na ekipu pred početak srpskog prvenstva.

"Utakmica je bila teška. Kairat je pokazao da je u boljoj formi, ali nema izgovora. Ovo je bio realan rezultat. Eliminacija ne bi trebalo da utiče na naše igre u prvenstvu", rekao je Jović.

Zvezda će takmičenje u Superligi početi 18. jula, kao gost OFK Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи