Читај ми!

Ono kad izgubiš telefon u Vegasu i pronađe ga Kristijano!

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo odmara u Las Vegasu, a tokom odmora pronašao i vratio telefon jednoj lepoj plavuši, koju je kasnije izveo i na večeru.

Društevene mreže su se "usijale" nakon što je izvesna Ostin Milan podelila svoju priču sa odmora iz "grada zabave, kocke i greha", čiji je glavni junak jedan od najboljih fudbalera sveta.

Ova atraktivna plavuša je tokom svog odmora sa prijateljicama u Las Vegasu izgubila telefon, ali je imala sreću da pošteni nalazač bude ni manje ni više nego svetska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo!

Kako je objasnila na svom Instagram profilu, izgubljeni telefon je pronašao i vratio Kristijano. Ipak, njihov kontakt se tu nije završio, s obzirom da je Portugalac potom izveo nju i njene prijateljice na večeru.

Ostin Milan se nije držala one parole "Šta se dogodi u Vegasu - ostaje u Vegasu", već se ovom, pomalo neverovatnom pričom pohvalila "celom svetu"...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво