Partizan bolji od Aluminija

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Aluminija iz Kidričeva sa 4:0 (1:0) u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

Izabranici trenera Zorana Milinkovića nisu imali težak posao protiv slovenačkog niželigaša.

Golove za prvaka Srbije postigli su Petar Grbić u 37. iz penala, Nemanja Kojić u 66, Nenad Marinković u 80. i Predrag Luka u 82. minutu.

Ovo je druga pobeda crno-belih u Sloveniji, pošto su pre tri dana savladali Rudar iz Velenja (1:0).

Novu utakmicu na pripremama fudbaleri Partizana odigraće večeras od 18 sati, a protivnik će im biti ekipa Tereka iz Groznog.

Za crno-bele su na ovom meču igrali: Kljajić (Lukač od 46′), Bandalovski, Bogosavac, Ostojić, Ćirković, Glavčić,Saša Ilić, Ivan Petrović (Marinković od 50′), Grbić (Luka od 50′), Golubović, Kojić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи