Branko Ilić napušta Partizan

Branko Ilić u narednoj sezoni ipak, nakon zaista mnogo peripetija, oprečnih informacija i, češće, poluinformacija, neće igrati za Partizan. Kako prenose beogradski mediji, reprezentativac Slovenije će karijeru nastaviti u kazahstanskoj Astani.

Turski Geztepe je želeo da dovede Ilića, ali već izvesno vreme se znalo da taj transfer neće biti realizovan. Međutim, po svoj prilici hoće ovaj u Kazahstan. Astana je, navodno, poslala ponudu od 300.000 evra u Humsku, koja je i prihvaćena.

Branko Ilić će u prestonici nekadašnje sovjetske republike postati saigrač Nemanji Maksimoviću, momku koji je golom u finalu obezbedio Srbiji titulu svetskog prvaka u kategodiji igrača do 20 godina.

Izvesno je bilo, već neko vreme, da bi Slovenac i Partizan mogli da se raziđu ovog leta. Klupski rukovodioci su uvek isticali zadovoljstvo Ilićem, njegovim učinkom i odnosom prema klubu, ali ih je i „žuljala" visina njegove plate (160.000 evra). Sam defanzivac je javno izneo svoje nezadovoljstvo zbog odnosa čelnih ljudi kluba prema njemu, smatrajući da nije korektan.

Transfer u Kazahstan, na drugoj strani, više nikoga ne bi smeo da čudi. Reč je o zemlji koja ulaže veoma respektabilne sume novca u fudbal, što su, ako ništa drugo, na svojoj koži osetili i fudbaleri Crvene zvezde.

Branko Ilić je za Partizan odigrao 44 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je četiri gola. Da podsetimo, crno-beli su na poziciji štopera ovog leta doveli Brazilca Fabricija Dornelasa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи