U Kini preminuo Goran Gogić

Fudbaler Goran Gogić izgubio je svest posle treninga u kineskom Đingdau i ubrzo zatim preminuo. Gogić je imao 29 godina. Crvena zvezda izrazila najdublje saučešće porodici. Datum komemoracije, kao i mesto i vreme sahrane, biće naknadno objavljeni.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić preminuo je posle treninga svog Đingdao Hainijua. On je izgubio svest na treningu i brzo prebačen u bolnicu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Goran Gogić rođen je 24. aprila 1986. godine u Vrbasu, a fudbalsku karijeru, nakon staža u omladinskoj školi Crvene zvezde, započeo je u Jedinstvu (Ub). Igrao je još za Čukarički, Napredak iz Kruševca, Javor iz Ivanjice i Jagodinu, sve dok se 28. avgusta 2013. godine nije vratio u svoju Crvenu zvezdu.

Bio je član šampionske generacije crveno-belih, koja je 2014. godine osvojila titulu prvaka Srbije, a u toj sezoni je zabeležio 23 nastupa i postigao jedan gol. Na kraju sezone 2014/2015 zajedno sa Đorđem Rakićem odlazi u kineski klub, Ćingdao.

Fudbalski klub Crvena zvezda izrazila je najdublje saučešće porodici i prijateljima Gorana Gogića, kao i "svim navijačima kluba koji su ga voleli i koji su se zajedno sa njim radovali uspesima koje je doneo".

"Gorane, brate naš Gogo, neka ti je večna slava i hvala za sve što si uradio za crveno-bele boje", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Datum komemoracije, kao i mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво