Читај ми!

Milojević: Sve je otvoreno u revanšu

Trener Fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je ekipa Domžala i dalje u prednosti, iako je njegov tim u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope slavio u Sloveniji minimalnim rezultatom.

Čukarički se na gostujućem terenu izborio za igrača više i dve velike šanse, od kojih je jednu realizovao u pobedu, ali je trener Vladan Milojević bio vrlo opreza u analizi posle utakmice.

"Završeno je prvo poluvreme, bez obzira na rezultat i dalje su šanse na strani Domžala, to su pokazali večeras kada su sa igračem manje odigrali dobro čitavo drugo poluvreme. Igra se utakmica u Beogradu i sve je otvoreno", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

Jedini gol na meču postigao je kapiten gostiju Igor Matić iz penala u 42.minutu.

"Znali smo šta nas očelkuje, to se na kraju i ostvarilo. Domžale su ekipa koja jako disciplinovano igra, ima tranziciju, u prvom poluvremenu je to dosta dobro funkcionisalo. Dominirali smo, imali šanse i penal, koji smo iskoristili. Protivnik je u tim trenucima bio u nokdaunu. Dogovor je bio da nastavimo u istom ritmu, iznudili smo novi penal i isključenje. Promašaj je jako loše delovao psihički na tim, nismo se snašli, dok je protivnik krenuo na sve ili ništa", dodao je Milojević.

Njegov kolega iz Domžala Luka Elsner nije bio zadovoljan igrom njegovog tima u prvom poluvremenu.

"Zameram mom timu na prikazanoj igri u prvom poluvremenu, totalno pasivno smo igrali, nismo bili agresivni i čekali smo protivnika, iako smo bili domaćini. U drugom poluvremenu je bilo drugačije", rekao je Elsner.
Revanš meč igra se za sedam dana na Banovom brdu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво