Daglas Kosta u Bajernu, kraj za Riberija?

Brazilski vezista Daglas Kosta prešao je iz Šahtjora iz Donjecka u minhenski Bajern. Transfer je vredan 30 miliona evra. Ovo nameće pitanje - šta će biti sa Frankom Riberijem?

Prvi je vest objavio ukrajinski klub na svom sajtu.

"Šahtjor i Bajern su dogovorili sve neophodne formalnosti u vezi sa prelaskom Daglasa Koste u nemački klub", rečeno je u saopštenju uz, naravno, neizostavnu zahvalnost Brazilcu i želje za uspehom u nastavku karijere.

Kosta je bio na meti Čelsija još u januarskom prelaznom roku, ali se tada Morinjo odlučio da dovede Huana Kvadrada iz Fiorentine. Kosta je ranije bio igrač Gremija iz Porto Alegrea.

„Nadam se da navijači razumeju moju odluku. Šaljem vam svoju ljubav, bili ste uz mene i u dobrim i u lošim trenucima. Bila mi je čast da nosim dres Šahtjora", poručio je Kosta na društvenim mrežama.

Kosta je sa šampionom Bundeslie potpisao ugovor do juna 2020. godine, a u novom klubu će nositi dres sa brojem 11.

U ovom trenutku ostaje nejasno kako ovo utiče na status Franka Riberija. Francuz ima mnogo problema sa povredama, a prethodnih dana i nedelja spekulisalo se da bi mogao čak i da okonča karijeru.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи