Ranđelović za jači bedem na Brdu

Nakon odlaska Zorana Rendulića u Crvenu zvezdu, Čukaričkom je bio potreban novi fudbaler na poziciji štopera. Našao ga je u liku Marka Ranđelovića, koji je prošle sezone bio član sofijske Lokomotive.

Ranđelović je rođen 16. avgusta 1984. godine u Nišu i u karijeri je pre Lokomotive igrao za kazahstanski Taraz, beogradski Rad i Radnički iz Niša.

Ranđelović je potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još 12 meseci.

"Zaista mi je drago što sam postao deo Čukaričkog, ekipe koja je svakako obeležila na najbolji mogući način prošlogodišnji šampionat u Srbiji. U Čukaričkom se radi organizovano i precizno, što je vrlo važ no za svakog igrača. Nadam se da ću biti od pomoći da se barem ponove rezulati iz prošle sezone i naravno da ću učiniti sve kako bih doprineo da ekipa bude kvalitetnija i bolja. O Čukaričkom sam čuo sve najbolje i radujem se predstojećem izazovu" kazao je Ranđelović.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ocenio je da je Ranđelović iskusan i pouzdan igrač.

"Posle odlaska Rendulića, bio nam je potreban kvalitetan štoper kako bismo pojačali konkurenciju na toj poziciji. Odgovarajuće rešenje smo pronašli u Ranđeloviću koji je iskusan i pouzdan igrač. Verujem da će se on vrlo brzo prilagoditi našem sistemu funkcionisanja i da će pozitivno odgovoriti zahtevima trenera Milojevića i stručnog štaba.", rekao je Matijašević.

Ranije ove sezone u Čukarički, osvajača Kupa Srbije i trećeplasiranu ekipu nacionalnog šampionata, došli su još i golman Nikola Petrić, zadnji vezni Branislav Janković i još jedan igrač sredine terena Saša Jovanović.

Tim Vladana Milojevića u četvratk u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje slovenačkim Domžalama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи