Читај ми!

Abubakar novo pojačanje Partizana

Abubakar Oumaru novo je pojačanje Fudbalskog kluba Partizan. Kamerunac je već četiri godine nastupao u Srbiji, a u timu šampiona Srbije nosiće dres sa brojem 15.

Abubakar Oumaru je stigao u Partizan, gde će tokom popodneva potpisati dvogodišnji ugovor sa crno-belima. Dogovor sa njim je postignut, a ostaje samo da obavi lekarske preglede, potpiše ugovor i odmah krene na Pohorje, gde će biti i obavljena promocija.

Abubakar je prethodnih godina igrao za mnoge klubove, a karijeru je započeo u rodnom Kamerunu, da bi 2009. prešao u redove Crvene zvezde.

Posle godinu dana odlazi u OFK Beograd i nakon odlične sezone među "romantičarima", naredne tri provodi u Vojvodini, gde mu je trener bio i Zoran Milinković.

Iz Vojvodine je 2013. godine prešao u redove belgijskog Beverena, odakle i dolazi u redove šampiona Srbije.

Kamerunac će pojačati konkurenciju u napadu srpskog šampiona, pridruživši se Šaponjiću, Božinovu i Kojiću.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво