Читај ми!

Zvezda predstavila Vijeiru, promocija Ibanjeza u sredu

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novog igrača, Uga Vijeiru, dok je promocija Luisa Ibanjeza "iz tehničkih razloga" odložena sa sredu. Došao sam u klub poznat u celoj Evropi, rekao je Vijeira na najvećem srpskom stadionu.

Portugalac Vijeira je na predstavljanju poručio je da mu je drago što je stigao među crveno-bele.

"Znam u koji klub sam došao, ovo je veliki klub, najveći na ovim prostorima, poznat u celoj Evropi. Srećan sam što sam došao ovamo", rekao je 26-godišnji Vijeira na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

Portugalski napadač potpisao je s crveno-belima trogodišnji ugovor, a u beogradskom klubu nosiće dres s brojem 70.

Vijeira, koji je do sada nastupao za Torpedo iz Moskve, rekao je da dugo nije trenirao, ali da veruje da će ubrzo biti na svom maksimumu.

On je pre dolaska u Zvezdu razgovarao sa nekadašnjim saigračem iz Benfike Nemanjom Matićem.

"Čuo sam mnogo toga pozitivnog od Nemanje o svom novom klubu", rekao je Vijera.

Zvezda je danas trebalo da promoviše i levog beka Luisa Ibanjeza, ali je, prema rečima sportskog direktora Blaža Raosavljevića, "došlo do tehničkih problema".

"Ibanjezov menadžer je veoma studiozan i trenutno proučava ugovor. Ne mislim da će tu biti problema, verujem da ćemo i njega veoma brzo promovisati. Nadam se da će Ibanjez biti studiozan na terenu koliko je njegov menadžer trenutno", rekao je Raosavljević.

On je dodao da će potpisivanjem Argentinca najverovatnije biti završen prelazni rok u Zvezdi, ali je dodao da postoji mogućnost da će neko napustiti ekipu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво