Читај ми!

Zvezda predstavila Vereda i Matosa

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je dvogodišnje ugovore sa Brunom Oliveirom de Matosom i Idanom Veredom. Došli smo u veliki klub, poručili su Izraelac i Brazilac.

Vered u Zvezdu dolazi iz Makabija iz Haife i nosiće dres sa brojem 11.

"Došao sam u veliki klub i nadam se da ću opravdati očekivanja. Pričao sam sa golmanima Šaranovim i Stojkovićem, kao i trenerom Stanojevićem, koji su mi rekli dobre stvari o Zvezdi. Oba golmana su mi rekla da je Zvezda najveći klub u Srbiji", rekao je Vered na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da je zbog Crvene zvezde odbio ponudu Dinama iz Bukurešta.

"Hteo sam da dođem u Zvezdu i uopšte nisam razmišljao. Fizički sam spreman i uzbuđen sam uoči debija", naveo je Vered, koji će biti registrovan za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata.

Doskorašnji vezista Novog Pazara Matos zadužio je dres sa brojem 15.

"Srećan sam što sam došao u Zvezdu, veliki klub. Poznajem jezik i nadam se da ću svojim igrama pomoći klubu", rekao je Matos.

Fudbaleri Crvene zvezde prvu zvaničnu utakmicu ove sezone odigraće u četvrtak (20.45), kada u Beograd dolazi Kairat iz Kazahstana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво