Mihajlović vodi Rajkovića u Milan?

Nakon osvajanja Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, i to sa kapitenskom trakom na ruci, Predrag Rajković je postao vrlo tražena roba na evropskom tržištu. Brojni klubovi se dovode ili su se dovodili u vezu sa njim, a poslednji koji je navodno stao u red je slavni Milan.

Kako prenosi "Sportski žurnal", Italijani su poslali ponudu na Marakanu u vrednosti između tri i tri po miliona evra. U Crvenoj zvezdi nisu voljni da puste talentovanog čuvara mreže po toj ceni, jer, u svetlu nedavnih događaja i uspeha, smatraju da mogu da dobiju više.

Novi trener "rosonera" Siniša Mihajlović želi da dovede Rajkovića na San Siro, svestan njegovih kvaliteta još iz vremena kada je bio selektor A reprezentacije Srbije. S tim u vidu, neće biti iznenađenje ako Milan pojača ponudu i Rajković zaista napusti srpski klub ovog leta.

Ono što je izvesno jeste da Milanu predstoji renoviranje, preciznije podmlađivanje igračkog kadra. To je naprosto neminovnost i Rajković se savršeno uklapa u ovaj pravac klupske politike.

Zvezdan Terzić je nedavno izjavio za klupski sajt da, iako je sada "idealan trenutak" za prodaju Rajkovića, klub će učiniti sve da ga zadrži još najmanje godinu dana.

Međutim, to zaista ne deluje realno, imajući u vidu finansijske probleme sa kojima se suočava klub iz Ljutice Bogdana. Takođe, kako je i sam Terzić rekao, budžet za prelazni rok Crvene zvezde ne postoji, a može se stvoriti samo prodajom fudbalera.

Do sada, Crvena zvezda je dovela Zorana Rendulića, iskusnog štopera koji je prošle sezone nastupao za Čukarički.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво