Mesi: Rivalitet sa Ronaldom izmišljotina medija

Jedan od dvojice najboljih fudbalera današnjice i prva zvezda Barselone Lionel Mesi tvrdi da je njegovo rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom izmišljotina medija, prenosi španski „AS".

"Ne postoji rivalstvo između nas dvojice. To je nešto što su izmislili mediji. Nikada Mesi nije bio protiv Ronalda", rekao je Mesi.

On je ponovio da bi voleo da završi karijeru u Barseloni koja "mu je dala šansu onda kada to niko nije hteo".

"Nikada nisam želeo da igram u drugom klubu i ostaću u Barseloni dokle god me žele", rekao je slavni Argentinac, dobitnik četiri uzastopne Zlatne lopte.

On je ocenio da davanje golova nije suština fudbala, već davanje doprinosa timskoj igri.

"Uvek želite da date gol, ali nije sve u tome. Pogledajte samo Luisa Suareza koji na početku sezone nije davao puno golova, ali je naporno radio. Sada golovi stižu sami", rekao je Mesi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара