Читај ми!

Izraelci stigli, u Zenici opsadno stanje

Fudbalska reprezentacija Izraela stigla je u Zenicu gde će sa selekcijom BiH u petak od 20.45 igrati u kvalifikacionom meču za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Izraelci su doputovali iz Austrije pod velikom pratnjom policijskih snaga koje su još od popodnevnih sati osiguravale Hotel "Zenica", u kome će gosti boraviti do petka.

Iako su izraelski reprezentativci već jednom, 2001. godine, gostovali u BiH bez problema, predstojeći duel je proglašen utalmicom visokog rizika, a Fudbalski savez Izraela izdao je saopštenje u kojem su upozorili svoje igrače i članove delegacije da po dolasku u BiH ne izlaze iz hotela, pogotovo ne u obeležjima države Izrael.

Fudbalska reprezentacija Izraela iz Austrije je u Zenicu stigla sa zakašnjenjem, a u Zenici su od jutarnjih sati na snazi posebne mere bezbednosti. Izraelci će u četvrtak imati prvi trening i konferenciju za medije.

Oko Hotela "Zenica", koji je ceo zakupljen za reprezentaciju Izraela, postavljene su barikade i uklonjena sva vozila koja nisu službena, a u krug hotela mogu da uđu samo službena lica.

Tim selektora Elija Gutmana doputovao je sa 25 igrača, a prate ga opsežne mere bezbednosti za koje su zaduženi izraelski organi, u dogovoru sa lokalnim službama, prenose mediji u Bosni i Hercegovini.

Utakmica BiH–Izrael igra se u petak, 12. juna, sa početkom u 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи