Paunović: Meč sa Mađarskom najvažniji do sada

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je je utakmica osmine finala protiv Mađarske najvažniji meč do sada na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

"Ovo je za nas najvažnija utakmica. Nema razmišljanja ni o Americi, ni o Kolumbiji, ne interesuje nas druge ekipe. Hoćemo da idemo dalje, ne želimo da se zadovoljimo plasmanom u drugi krug. Pred nama je velika šansa, siguran sam da je nećemo ispustiti", rekao je Paunović za sajt FSS.

Paunović protiv Mađarske neće moći da računa na Sergeja Milinkovića - Savića, a šansu bi mogao da dobije Filip Janković ili Marko Grujić.

"Ako mi selektor ukaže šansu, sigurno ću je iskoristiti, jer se ovakve prilike ne pružaju mnogo puta u životu. Imamo ispred sebe Mađarsku, koja je na papiru autsajder, ali je nikako ne smemo potceniti. Nikad nam nije bilo lako sa njima, nezgodan su rival, ali mi smo bolji", naglasio je Janković.

Grujić upozorava da njegove saigrače ne sme da uhvati euforija, jer se greške teško ispravljaju kad se igra jedna utakmica.

"Radujemo se što ćemo igrati u osmini finala jednog ovakvog takmičenja, a ko će istrčati na teren najmanje je bitno. Pokazali smo svetu da Srbija ume da igra vrhunski fudbal, a sada imamo i obavezu više, jer se od nas očekuje dosta. Verujem da ćemo pobediti Mađarsku i posle toga je sve moguće", rekao je fudbaler Crvene zvezde, koji je na svaku utakmicu na Novom Zelandu ulazio sa klupe.

Utakmica osmine finala između Srbije i Mađarske igra se u sredu od 06.00 ujutru po srednjeevropskom vremenu. Prenos je na Drugom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво