Jako glup način da se primi gol!

Piti na radnom mestu je nešto što je uglavnom zabranjeno. Svakako se ne odobrava. Nije mnogo drugačije ni kada ste golman, a piće koje ste odabrali obična voda. Štaviše, posledice mogu da budu još drastičnije!

Tokom utakmice kineske Superlige između Čungking Lifana i Ljaoninga, golman Sui Veiđi odabrao je pogrešan trenutak da se osveži. Trenutak njegove dekoncentracije dozvolio je vezisti Ding Haifengu da ćušne loptu u praznu mrežu.

Istini za volju, veoma je diskutabilna odluka arbitra da dozvoli Ljaoningu da izvede slobodni udarac „na kvarno", a posebno je diskutabilna proslava pogotka fudbalera.

Lokalni mediji javljaju da je Sui nakon meča morao da se razračuna sa veoma besnim navijačima, kao i da ga čeka kazna kluba od 50.000 kineskih juana (oko 5.000 evra) zbog ove greške.

„Napravio sam glupost i prepustio tri poena. Nikada više neću učiniti nešto slično", rekao je nesrećni golman.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво