Evo ti stan i ćerkina ruka, samo ostani u Nišu!

Golman Radničkog iz Niša Milan Borjan iza sebe ima sjajnu polusezonu, pa nije čudo što se u medijima pominje njegov odlazak iz kluba. Ipak, zanimljiva ponuda ekonoma Brade možda može da zadrži kanadskog reprezentativca u klubu, s obzirom da mu nudi stan i ruku svoje ćerke!

Današnji fudbal, pogotovo u Srbiji, jednostavno ne dozvoljava navijačima da se vežu za igrače, jer svako ko iole pokaže neki kvalitet isti naplaćuje u inostranstvu.

Ipak, sa jugoistoka Srbije nam stiže jedna drugačija i interesantna priča. 

Naime, ekonom fudbalskog kluba Radnički iz Niša Srđan Mitić, poznatiji kao "Brada", prestavio je golmanu Milanu Borjanu zanimljiv "dil", kako bi ga ubedio da ostane u klubu. 

On je sjajnom čuvaru mreže, za čije se zdravlje navodno interesuje i Crvene zvezda, kao nagradu za ostanak u "Realu sa Nišave" ponudio je besplatan smeštaj u stanu, ali i ruku svoje ćerke!

"Dao sam mu porodičnu ponudu, više od toga ne mogu da učinim za Radnički, ali takvi majstori fudbala se ne mogu kontrolisati tako lako! Šta god bude odlučio i gde god bude otišao, Niš posle Pante takvo golmansko čudo nije video do njega. Želim mu svaku sreću i uspeh u karijeri i privatnom zivotu", kaže ekonom Radničkog za sajt realsanisave.com. 

Šta god Borjan odlučio, ostaće upamćena ova zanimljiva ponuda ekonoma Brade i način na koji je iskazao ljubav prema klubu u kojem je zaposlen...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи