Čukarički počinje pripreme već 10. juna, glavni deo u Austriji

Fudbaleri Čukaričkog neće se mnogo odmarati posle najuspešnije sezone u istoriji kluba, trećeg mesta u prvenstvu i trofeja u nacionalnom kupu, pošto pripreme za narednu počinju 10. juna.

Samo tri dana kasnije ekipa odlazi u Austriju, gde će boraviti do 28. juna.

Čukarički će, za sada, na pripremama odigrati pet prijateljskih utakmica - protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Žiline (22. jun), Šturma (24. jun) i Grodiga (28. jun).

"Imamo protivnike kakve smo i tražili, što bi se reklo, po meri. Uvek sam tražio da nam protivnici budu jaki. Očekuju nas utakmice u kojima se najmanje gleda rezultat, već je poenta da se što bolje pripremimo i da uvidimo gde su nam slabosti na kojima mora da se radi. Mečevi su na svaka tri dana i to je dobro, jer moramo što pre da uđemo u takmičarsku formu", rekao je trener Vladan Milojević za zvanični sajt kluba.

Ekipa sa Banovog brda prvu utakmicu u novoj sezoni igra već 2. jula, u 1. kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво