Jovanović: Spremni smo za velika dela

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Vukašin Jovanović rekao je da je nacionalna selekcija spremna za "velika dela" na predstojećem Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.Reprezentacija Srbije prvi meč na šampionatu igra 31. maja od 6.00 po srednjeevropskom vremenu protiv Urugvaja.

Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina će se od 30. maja do 20. juna održati u sedam gradova Novog Zelanda, a Srbija je u grupi D u kojoj će igrati Meksiko, Urugvaj i Mali.

"Čeka nas jako teško i naporno takmičenje, ali smo odlično motivisani i pripremljeni, spremni za velika dela. Ponosan sam što sam član ove selekcije, verujem da možemo puno napraviti na Novom Zelandu. Ne smemo da budemo euforični, put do vrha je težak, ali imamo kvalitet i želju za najveće domete", rekao je Jovanović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije prvi meč na šampionatu igra 31. maja od 6.00 po srednjeevropskom vremenu protiv Urugvaja.

"Već danima razmišljamo samo o toj utakmici. Početak takmičenja biće veoma bitan, a imaćemo za rivala sjajnu selekciju. Posle ćemo se posvetiti Maliju i Meksiku, idemo redom", dodao je Jovanović.

Štoper mlade reprezentacije je naveo i da je oduševljen novom formacijom koju praktikuje selektor Veljko Paunović, sa trojicom defanzivaca u poslednjoj liniji odbrane.

"Za mene je to u početku bilo malo iznenađenje, ali kako je vreme odmicalo, video sam da funkcionišemo besprekorno. Kao da nas je ta taktika nekako još više zbližila, posebno nas trojicu koji igramo ispred golmana... Ekipa deluje opasnije kad krene u napad, a mi imamo kvalitetne igrače koji mogu da iznesu tu taktiku. Očekujem zaista dobre rezultate na Novom Zelandu", kazao je Jovanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара