Maradona: Blater doživotni diktator!

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona napao je verbalno predsednika Međunarodne fudbalske federacije Sepa Blatera nazvavši ga doživotnim diktatorom.

"Imamo doživotnog diktatora na čelu FIFA", rekao je Maradona. On je u intervjuu "Dejli Telegrafu" rekao da je Fifa pod Blaterom postala "sramota i beda za sve nas koji volimo fudbal".

"Blatera zovem 'Ledeni čovek', jer mu nedostaju inspiracija i strast koje čine samo srce fudbala", rekao je Maradona. On je konstatovao da je apsurdna činjenica da "niko otvoreno ne podržava Blatera za njegov peti mandat na čelu Fife, ali da većina smatra da će ga on osvojiti".

Jedini protivkandidat Blateru na izborima za prvog čoveka Fife u Cirihu 29. maja biće jordanski princ Ali Bin al Husein, posto su se prošle nedelje iz trke povukli predsednik Fudbalske federacije Holandije Mihael Van Prag i bivši portugalski fudbaler Luis Figo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво