Zvezda dobila evrolicencu!

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je licencu od Fudbalskog saveza Srbije za takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope, potvrdio je generalni sekretar Stefan Pantović.

"Drugostepena komisija FSS-a izdala je licencu Crvenoj zvezdi za takmičenje u Evropi. Danas je zasedala komisija za žalbe, koje su podnela četiri kluba, i Zvezda će igrati u Evropi. Imaćemo na svaka tri meseca kontrolu Evropske fudbalske unije", rekao je Pantović Tanjugu.

Kako je Tanjugu rečeno iz kluba, Crvena zvezda je izmirila 10 miliona evra duga prema 60 poverilaca.

Crvena zvezda na taj način igraće u evropskim takmičenjima posle godinu dana pauze, pošto je prošlog leta izbačena iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog kršenja pravila o licenciranju.

Zvezda je u tek završenoj sezoni završila na drugom mestu Superlige sa 64 boda, sedam manje od Partizana.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи