Lazović: Prelep osećaj, ali ovo nije zbogom!

Nakon punih šest godina i 142. zvanične utakmice, u kojima je imao puno uspona i padova, Darko Lazović je protiv lučanske Mladosti odigrao poslednji meč u crveno-belom dresu, bar u ovom mandatu. Ovakve emocije se dožive jednom u životu, zaista nestvaran osećaj, rekao je između ostalog Lazović nakon meča.

Tokom tih šest sezonaa ovaj Čačanin prešao je put od skrajnutog talenta koji je nastupao za B tim, do kapitena i ljubimca navijača.

Postizao je golove u derbiju, uzalud do ludila dovodio defanzivce Bordoa, osvojio jednu titulu i dva Kupa, doživeo najtežu moguću sportsku povredu... Sve to u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Na kraju, ovaj skromni mladić sakupio je 142. nastupa kao član Zvezde.

"Želeo sam da se od Crvene zvezde oprostim golom i pobedom i da na taj način okončamo, moram reći neuspešnu sezonu, s obzirom da nismo osvojili trofej. Zabeležili smo trijumf, ali i pored nekoliko prilika nisam uspeo da postignem gol. Zahvalio bih se navijačima ne samo za ovo što su mi danas priredili, već u prethodnih šest godina, uvek sam osećao da imam podršku. Ovakve emocije se dožive jednom u životu, zaista nestvaran osećaj. Mislim da je ovo najbolji primer i mladim igračima, da što duže treba da ostanu u Zvezdi i da dožive ovo što sam ja danas", rekao je vidno uzbuđeni Lazović. 

Skoro sve što profesionalni fudbaler može doživeti u jednom klubu, doživeo je Darko na "Marakani".

"Žao mi je što sam osvojio samo jednu titulu, jer mislim da je za klub kao što je Crvena zvezda to malo. Žal osećam i zbog toga što sa svojim klubom nisam uspeo da se kvalifikujem u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Nadam se da ću se jednog dana vratiti, ali ne da bih rekao kako sam ponovo tu, već da dođem i da sa Zvezdom igram Evropu i osvajam nove titule. Ne znam koliko je to u ovom trenutku ostvarivo i kada bi moglo da se dogodi. Nije fraza da ovaj klub doživljavam kao svoju drugu kuću. Nije nemoguće i da se jednog dana okušam u ulozi sportskog direktora, trenera Zvezde", emotivno je poručio Lazović. 

Na piatnje šta neće zaboraviti iz perioda koji je danas završen, rekao je:

"Neću zaboraviti gol u derbiju koji sam postigao na stadionu večitog rivala, pobedu protiv OFK Beograda nakon koje smo osvojili titulu. Pamtiću zauvek poraz od Bordoa, povredu kolena... Ovo nije moje zbogom Zvezdi, nadam se da će mi se u budućnosti pružiti prilika da sa Zvezdom doživim još lepih trenutaka", zaključio je Lazović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво