Figo odustao od kandidature za predsednika Fife!

Proslavljeni portugalski fudbaler Luis Figo odustao je od kandidature za predsednika Međunarodne fudbalske federacije i optužio prvog čoveka te organizacije Sepa Blatera za korupciju.

Ranije danas od trke za prvog čoveka Fife odustao je i Holanđanin Mihael van Prag, a obojica su svoju podršku pružili jordanskom princu Aliju bin Al Huseinu.

"Odluku sam doneo posle mnogo sastanaka sa ljudima iz sveta fudbala. Tražio sam promene i da se Fifa očisti od korupcije. Sa dvojicom kandidata delim mišljenje da ono što će se desiti na izborima neće biti normalno glasanje i neću da učestvujem u tome. Biću na raspolaganju kada u vezi regeneracije Fife, ali sada je tamo diktatura", rekao je Figo, a prenosi agencija AP.

Izbori za prvog čoveka Fife biće održani 29. maja u Cirihu, a prema najavama očekuje se Blaterov reizbor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи