Advokat o ostanku u Sanderlendu na kraju sezone

Menadžer Sanderlenda Dik Advokat odlučiće na kraju sezone da li će ostati u tom engleskom klubu, nakon što je obezbedio opstanak u Premijer ligi remijem protiv Arsenala.

Sanderlend je sinoć u Londonu odigrao bez golova sa Arsenalom i kolo pre kraja obezbedio opstanak u Premijer ligi. U poslednjem kolu biće poznato da li će iz lige ispasti Njukasl ili Hal.

Advokat je preuzeo Sanderlend u martu, kada je otpušten Gus Pojet.

Sanderlend u poslednjem kolu u nedelju igra protiv Čelsija, a bivši selektor Holandije i Srbije nije želeo da kaže da li će ostati u klubu.

"Moraću o svemu da razmislim i odgovor ću dati sledeće nedelje. Ako nemate ništa protiv, to ću za sada zadržati za sebe", rekao je Advokat.

Holandski trener priznao je da se rasplakao na kraju utakmice, kada je njegova ekipa obezbedila opstanak, ali i zbog reakcije njegovog dugogodišnjeg pomoćnika Berta van Ligena.

"To su emocije, za 25 godina sve smo uradili zajedno. On je počeo da plače, a onda sam to i ja učinio. Ne radi se o meni, već o svim ljudima u klubu, igračima. Niko nije očekivao da ćemo obezbediti opstanak u Londonu protiv veikog kluba, ali poseban je osećaj kada to uradite sami", rekao je Advokat.

Sve utakmice poslednjeg kola Premijer lige igraće se u nedelju od 16 časova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво