Novosti: Kosanović je novi trener Zvezde!

Kako prenose "Novosti", Milorad Kosanović je novi trener Crvene zvezde! Prema saznanjima ovog lista, ruku su jedan drugom u Beogradu stegli iskusni stručnjak i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Kako se navodi, razgovori sa Kosanovićem intenzivirani su u minule tri nedelje, kada se definitivno znalo da je razlaz sa aktuelnim šefom struke Nenadom Lalatovićem neizbežan, a juče je došlo do konačnog dogovora.

Ruku su, kako "Novosti" saznaju, jedan drugom u Beogradu stegli Milorad Kosanović i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Pošto Lalatoviću ugovor ističe po završetku meča sa Lučanima, Upravni odbor će se sastati u ponedeljak i ozvaničiti saradnju sa Kosanovićem.

Verovatno ova saga koja traje ne bi poprimila te i toliko tajnovite dimenzije, ali u Zvezdi nisu hteli da se istrčavaju, a i Kosanović nije hteo da priča na tu temu, jer prvenstvo još nije završeno.

Kosanovićev Novi Pazar je ove sezone igrao odlično, pa i pored mnogobrojnih kazni i igranja bez publike koja je zasigurno najveći adut kluba sa Jošanice, stigao na korak do Evrope. Ipak, Novopazarci neće igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, ali i osvajanje petog mesta je istorijski uspeh kluba. A najzaslužniji je, svakako, bio Kosanović, koji je u ovim turbulentnim vremenima uspeo da sačuva mir, stvori dobru atmosferu i napravi igru koja je pobrala aplauze.

Upravo je to i razlog zašto su se u Zvezdi odlučili da Kosanoviću treći put ukažu poverenje, iako on ni 1997/1998, a ni 2007. godine nije osvojio nijedan trofej.

Klub sa "Marakane" je u delikatnoj situaciji, traže se i trofeji, ali i lansiranje svojih mladih igrača, pa im je bio potreban stručnjak koji ima i iskustvo, ali i dar da stvara i promoviše Zvezdine talente.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво