Milinković: Ovo je neuspeh za Partizan

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da smatra neuspehom poraz od Čukaričkog u finalu Kupa, ali da je njegovom klubu ipak najvažnije da je osvojio prvenstvenu titulu.

"Šampioni smo, pokušaćemo sledeće sezone da budemo još uspešniji. Titula je bila najbitnija, ali jednako je značajan i trofej u Kupu. Smatram ovo neuspehom za Partizan", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Partizan nije uspeo da osvoji "duplu krunu", pošto je poražen od Čukaričkog u finalu Kupa Srbije, igranom na stadionu Crvene zvezde.

"Nikada ne bih poništio učinak svojih igrača, oni su izneli prvenstvo, osvojili titulu. Izuzetno poštujem sve što su uradili ove godine, u ne tako lakim okolnostima", kazao je Milinković.

On je istakao da je Partizan dobro počeo finalnu utakmicu protiv Čukaričkog i da bi ishod verovatno bio drugačiji da su njegovi fudbaleri igrali kao u prvih 20-ak minuta.

"Da smo igrali kao što smo počeli, mislim da bi ishod bio bolji po nas. Moji momci su dali sve od sebe u željui da okrenu rezultat. Nisu uspeli, takav je kurs bio za nas ove godine", ocenio je trener crno-belih.

Milinković je dodao da će "biti vremena i prostora" za analiziranje i planiranja za narednu sezonu posle subote i utakmice poslednjeg kola Super lige Srbije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се