Mirosavljević: Poštujemo Partizan, ali hoćemo trofej

Najiskusniji fudbaler Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je uoči finala Kupa Srbije protiv Partizana da ne postoji favorit, ali poručio da veruje da njegov tim može da napravi još jedan korak i zabeleži najveći uspeh u klupskoj istoriji.

"Očekujem dobar meč i iskreno se nadam da možemo da dođemo do trofeja i do najvećeg uspeha za Čukarički. Šanse su nam podjednake, izuzetno cenimo Partizan jer je šampion i poštujemo to. Ipak, imamo pravo da se nadamo", rekao je Mirosavljević za klupski sajt.

Prema njegovim rečima Čukaričani su maksimalno spremni i motivisani za meč na stadionu Rajko Mitić.

"Nikome ne pretimo, neka pobedi bolji tim. Ostao nam je gorak ukus posle poraza od Vojvodine u prvenstvu, ali daleko od toga da je opalo raspoloženje u timu. Hteli smo da ostanemo neporaženi u drugom delu sezone, ali ne bi bilo drugačije ni da smo pobedili", naglasio je nekadašnji napadač Partizana.

Mirosavljević je ocenio da je poraz od Vojvodine (1:0) u prethodnom kolu razumljiv jer su mladi igrači u mislima već bili u utakmici finala Kupa Srbije.

"Ništa nas to ne remeti. Maksimalno smo spremni i motivisani. Od pomisli da igramo finale Kupa i da je protivnik Partizan ne treba veći motiv", zaključio je Mirosavljević.

Finale Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se u sredu od 20.30 na stadionu Rajko Mitić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво