Balažic: Penal je bio, ali sudije nisu roboti

Fudbaler Partizana Gregor Balažic priznao je da je napravio penal protiv Vojvodine u minulom kolu Superlige, ali i poručio da se sudijske greške dešavaju.

"Uvek sam iskren, bio je penal. Šta je bilo, bilo je. I mi smo dosta ove sezone imali sličnih situacija i sve je to fudbal. Ne sude roboti i greške se dešavaju", rekao je Balažic.

On je izjavio da se u Srbiji mnogo priča o suđenju, što nije slučaj u drugm zemljama gde je igrao.

"U Srbiji se mnogo priča o suđenju, iako bih voleo da je fudbal u prvom planu. Bukvalno sam se u tom trenutku pomiro sa sudbinom da je penal, ali sudija je doneo drugačiju odluku", naveo je Balažic i dodao da se oseće dobro nakon što je na poluvremenu protiv Vojvodine povraćao i morao da ostane u svlačionici.

Prema njegovim rečima, crno-beli ne bi smeli da imaju problema da odbrane pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu četiri kola pre kraja.

"Mislim da ne bi smelo ništa da nas omete, odigraćemo ozbiljno sve četiri utakmice, verujem da ćemo pobediti i što bolje se spremiti za kvalifikacije za Ligu šampiona", rekao je Balažic.

Drinčić: Titula kruna karijere

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Nikola Drinčić rekao je da bi osvajanje titule i Kupa Srbije bilo kruna njegove karijere, s obzirom na to da je tokom karijere više puta bio blizu trofeja, ali mu se nije dalo da se raduje.

Drinčić, koji je prošao omladinsku školu Partizana, sa mladom reprezentacijom Srbije igrao je finale Evropskog prvenstva, sa Amkarom finale Kupa Rusije, dok je sa moskovskim Spartakom u finišu prvenstva ispustio titulu.

"Samo sedam bodova nas deli od šampionske titule i potrebno je da do kraja odradimo posao na najbolji način. Očekuju nas utakmice protiv Spartaka i Napretka, posle čega se nadam da ćemo titulu proslaviti protiv Novog Pazara, što bi bila kruna moje karijere. Kada sam dolazio pred sobom sam imao samo taj cilj", rekao je Drinčić.

Iskusni vezista poručio je da se ekipa nije opustila, uprkos pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu četiri kola pre kraja.

"Ne hladimo još šampanjac, već radimo još jače. Igraćemo i finale Kupa protiv Čukaričkog i imamo veliku želju da osvojimo duplu krunu", naveo je Drinčić.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се