Читај ми!

Dušan Tadić završio sezonu

Za Dušana Tadića igrača Sautemptona završena je sezona. Zbog povrede prepona predstoji mu duža pauza. Tako da će propustiti i kvalifikacioni meč za Euro 2016 protiv Danske.

Dušan Tadić već neko vreme je van terena zbog problema sa preponom, ali je povreda ozbiljnija zbog čega srpski reprezentativac neće nastupati za Sautempton do kraja sezone.

"Tadić već dugo vremena ima problem sa preponom, zbog čega smo primorani da ga stavimo na listu povređenih igrača i ne računamo na njegovu pomoć sve dok se u potpunosti ne bude oporavio", izjavio je Ronald Kuman, trener Sautemptona pred meč sa Sanderlendom prošlog vikenda.

Tadićeva povreda je mnogo ozbiljnija nego što se mislilo u prvom trenutku, pa će on duže odsustvovati sa terena. Srpski reprezentativac trebalo bi za nekoliko nedelja da bude i operisan, prenele su "Večernje novosti".

Zdravstveni problemi igrača Sautemptona zadali su mnogo glavobolje i selektoru Srbije Radovanu Ćurčiću, budući da neće moći da računa na njega za predstojeći duel kvalifikacija za EURO 2016.

Selektor Srbije bi za najviše tri nedelje trebalo da saopšti spisak igrača za meč protiv Danske, koji se igra 13. juna u Kopenhagenu. Na njemu, po svemu sudeći, neće biti fudbalera Sautemptona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи