Читај ми!

Humanitarna misija crveno-belih u Gračanici

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u Gračanici humanitarni meč u sklopu akcije "Igrajmo za bebe na Kosovu". Ceo prihod sa meča biće uplaćen lokalnom porodilištu. Crveno-beli su predhodno obišli manastir Gračanicu. Susretu na sportskom kompleksu "Dragan Džajić" prisustvovalo je oko 4.000 gledalaca.

FK Crvena Zvezda savladala je lokalni klub iz Gračanice sa 4:0. Utakmica je odigrana pred nekoliko hiljada ljudi, a atmosfera na sportskom komplesku „Dragan Džajić" u Gračnici je bila izuzetna.

Dvostruki strelac za crveno-bele bio je Nemanja Ivanović koji je načeo mrežu domaćeg tima u 22. minutu. Nešto kasnije postigao je i drugi gol, a u samoj završnici prvog poluvremena rezultat je na 3:0 povećao je Nenad Gavrić. Posleđi gol u ovom meču postigao je Lazar Trifunčić, u 50 minutu igre.

Sve je proteklo mirno, a nakon utakmice najvatreniji navijači su istrčali na teren kako bi od fudbalera Crvene zvezde dobili dresove svojih omiljenih igrača.

Rezultat je mogao da bude i veći u korist Crvene zvezde da golman domaćeg tima Andrija Jovanović nije branio odlično.

Publika u Gračanici nije zaboravila stradalog Dimitrija Popovića, mladog fudbalera iz ovog mesta koji je ubijen 2005. godne. Navijači su skandirali i stradalom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću koji je izboden nožem u Instanbulu tokom košarkaškog meča Crvena zvezda - Galatasaraj.

Pre meča crveno-bela ekspedicija je posetila manastir Gračanicu.

Gostovanje u Gračanici prvi je Zvezdin dolazak u južnu srpsku pokrajinu nakon devet godina i Kup utakmice sa Mokrom Gorom u Zubinom potoku.

Crvena zvezda je na ovaj susret otputovala u kombinovanom sastavu. Na spisku putnika našli su se: Damir Kahriman, Mamadu Mbođ, Nenad Gavrić, Vladimir Jovović, Filip Manojlović, Nemanja Ivanović, Dušan Živković, Marko Mijailović, Miloš Stojanović, Nenad Cvetković, Lazar Tufegdžić, Nikola Jovanović i Nemanja Tošić, kao i članovi stručnog štaba - Nenad Lalatović, Dragan Šarac, Srđan Maksimović, Dejan Purić, Dejan Toševski, Dragan Milanović i Goran Negić.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво