Читај ми!

Milinković: Teška pobeda, bravo za ekipu

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je njegova ekipa osvojila "zaista važne bodove" u današnjoj pobedi od 4:0 nad Vojvodinom u Novom Sadu. On je kazao da je njegovom timu sada najvažnije da se odmori za sledeći meč, koji igra narednog vikenda protiv Spartaka.

Posle rezultatski neočekivano ubedljive pobede trener Partizana bio je vidno zadovoljan i čestitao je ekipi na prikazanoj igri.

"Ovo je bila vrlo teška utakmica. Vojvodina je jako dobro počela. Mi smo izdržali pritisak, uspeli da postignemo gol i pokazali dovoljno strpljenja u drugom poluvremenu. Kontrolisali smo meč, a posle drugog gola nam je sve išlo na ruku. Uzeli smo zaista važne bodove u borbi

za titulu prvaka. Bravo za momke", rekao je Milinković televiziji Arena.

"Ovo nam je bila treća utakmica za sedam dana. Teška serija je iza nas i zadovoljan sam sa te tri pobede. Vraćamo se u normalan tempo takmičenja i moći ćemo malo da odmorimo i da radimo, i da spremni dočekamo meč, što nam je sada najvažnije", rekao je Milinković.

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić kazao je da njegov tim u poslednje vreme prima golove na sličan način, i ocenio da je poraz od 0:4 previsok.

"Postalo je simptomatično da ne iskoristimo svoje šanse i onda primimo gol iz situacije koja ne izgleda tako. Presekao nas je drugi gol i to je postalo simptomatično za ekipu. Mislim da je 0:4 malo previše s obzirom na sve što je pokazano, ali toga ima u fudbalu", rekao je Zagorčić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво