Читај ми!

Crno-beli sve bliži tituli

Fudbaleri Partizana pobedili su u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 4:0 (1:0), u poslednjoj utakmici 26. kola Superlige, i tako napravili veliki korak ka osvajanju šampionske titule.

Najzaslužniji za trijumf crno-belih bio je defanzivac Vladimir Volkov, koji je postigao golove u 37. i 71, a u strelce su se još upisali Nikola Ninković u 89. i Darko Brašanac u 90. minutu.

Ubedljiva pobeda Partizana ne odslikava pravo stanje na terenu. Vojvodina je u dobrom delu meča bila ravnopravan, u nekim trenucima čak i bolji rival, ali je mnogo iskusniji tim trenera Zorana Milinkovića bio jači od Novosađana.

Volkov je bio čovek odluke na stadionu "Karađorđe", pošto se posle dva prekida Nikole Drinčića dva puta najbolje snašao u kaznenom prostoru Vojvodine, a tačku na pobedu i najverovatnije titulu prvaka države stavili su Ninković i Brašanac u finišu meča.

Fudbaleri Partizana četiri kola pre kraja imaju pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, a u narednom kolu dočekuju Spartak.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи