Читај ми!

Vučić: Izgrednici sa derbija će biti strogo kažnjeni!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će izgrednici sa proteklog, 148. večitog derbija biti strogo kažnjeni. On je najavio da će u narednih godinu dana biti pokrenuta privatizacija sportskih klubova u Srbiji.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Lazarevcu, o neredima na tribinama tokom meča između Crvene zvezde i Partizana, rekao da je to "strašna stvar" i da će izgrednici biti najstrože kažnjeni.

"Povređeni policajci, to je strašna stvar. Lomljenje stolica, posebno sopstvenog kluba, to ne mogu da razumem. Ti ljudi će biti strogo kažnjeni", naglasio je Vučić.

On je objasnio da ranije nije najavljivao privatizaciju klubova, već da je samo rekao da bi to voleo da se dogodi, kao i da za privatizaciju nije imao dovoljno snage.

"Kada je reč o privatizaciji klubova, to bi bilo najbolje rešenje, a nadam se da će država smoći snage da krene u taj proces sledeće godine. U narednih godinu dana pokrenućemo privatizaciju klubova i da vidimo kako će to biti", rekao je predsednik Vlade Srbije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи