Anri: Arsenal nikad neće osvojiti titulu sa Žiruom

Tjeri Anri smatra da Arsenal nikada neće osvojiti titulu u Premijer ligi sa Olivijeom Žiruom u ekipi. Arsenal mora da dovede novog golmana, defanzivca, jednog igrača veznog reda i vrhunskog golgetera, rekao je Anri.

Legendarni fudbaler Arsenala Francuz Tjeri Anri ne veruje da će londonski klub ikada osvojiti titulu u Premijer ligi sa Olivijeom Žiruom na mestu prvog špica.

"Žiru sjajno igra. Ali da li možete osvojiti titulu sa njim u timu? Ne verujem... Odrađuje posao, i to odlično, ali ne može da osvoji ligu", rekao je Anri.

Najbolji strelac Arsenala svih vremena, koji je završio igračku karijeru prošle sezone, naglasio je da klub mora da dovede četiri pojačanja, ukoliko želi da dođe do trofeja.

"Arsenal mora da angažuje novog golmana, defanzivca, jednog igrača veznog reda i vrhunskog golgetera, ukoliko želi ponovo da osvoji tiutlu", rekao je Anri za Skaj sports.

Arsenal je u nedelju remizirao protiv Čelsija, koji je ostao na vrhu tabele sa deset bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, uz utakmicu manje.

"Najbolji primer su vam igre Čelsija, koje je Murinjo doveo prošle sezone, Tibo Kurtoa, Nemanja Matić, Sesk Fabregas i Dijego Kosta", rekao je Anri i dodao da je očigledno da su "plavci" na dobrom putu da osvoje Premijer ligu.

Anri je u karijeri igrao za Monako, Juventus, Barselonu i Red Bul iz Njujorka.

U dresu Arsenala bio je najbolji, na ukupno 369 utakmica postigao je rekordni broj golova - 226.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво