Читај ми!

Inter bolji od Rome, Udineze od Milana

Fudbaleri Intera pobedili su Romu sa 2:1 (1:0) u derbi meču 32. kola italijanske Serije A. Udineze istim rezultatom savladao ekipu Milana.

Inter je nastavio sa promenljivim partijama ove sezone, a do 11. trijumfa u šampionatu došao je golom Maura Ikardija u 88. minutu.

Domaćin je poveo preko Ernanesa u 15. minutu, a izjednačenje "vučici" doneo je Nijangolan u 63. minutu.

Srpski reprezentativac Adem Ljajić presedeo je ceo meč na klupi Rome, dok je bivši kapiten Nemanja Vidić bio starter u timu neroazura.

Ranije danas Udineze je na svom terenu sa 2:1 pobedio Milan, koji se novim porazom najverovatnije oprostio od plasmana u Ligu Evrope.

Golove za Udineze postigli su Pinci u 58. i Badu u 74. minutu, dok su gosti u finišu meča uspeli samo da smanje prednost protivnika preko Pacinija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво