Lalatović: Moji igrači su najbolji u Srbiji!

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri moraju da budu mirni i da čekaju svoju priliku na predstojećem susretu sa Partizanom.

"Najbitnije je da u utakmicu udjemo mirne glave, da ne srljamo, da čekamo šansu, kojih će sigurno biti i da damo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata, a to je što se nas tiče jedino pobeda", rekao je Lalatović.

Zvezda će u subotu od 18.00 dočekati Partizan u 24. kolu Super lige. Crveno-beli imaju pet bodova manje u odnosu na "večitog" rivala, koji je lider na tabeli.

"To je jednostavno praznik fudbala u Srbiji, sastaju se dva najbolja tima. Očekujem pun stadion, veliku podršku navijača", naveo je Lalatović.

On je istakao da je njegova ekipa tokom nedelje "trenirala fenomenalno", da je atmosfera "sjajna", kao i to da nema problema s povređenim igračima.

"Iskristalisao sam tim u glavi, nemam dilema, znam ko će igrati protiv Partizana", dodao je trener Zvezde.

Lalatović je naveo da će za sastav konkurisati i Džošua Parker, koji je početkom nedelje dobio nekoliko slobodnih dana da bi otputovao u Veliku Britaniju zbog smrtnog slučaja u porodici.

Lalatović je rekao i da su košarkaši Zvezde pobedom nad Partizanom u polufinalnoj seriji Jadranske lige "dali vetar u leđa" njegovim fudbalerima i da će im to biti "motiv više".

Prema njegovim rečima, Partizan ima kvalitet i iskustvo, a kao primer naveo je kapitena crno-belih Sašu Ilića, "koji ima više derbija nego ceo prvi tim Zvezde".

"Ali, to ne mora ništa da znači. Daćemo sve od sebe da im se suprotstavimo i obradujemo navijače pobedom i trku za titulom učinimo zanimljivijom", rekao je Lalatović.

Lalatović je istakao da aposlutno veruje u svoje igrače.

"Ne plašim se igre svoje ekipe, apsolutno verujem u svoje igrače. Smatram da su oni najbolji u Srbiji i da će to pokazati. Sve zavisi od nas, ako uspostavimo našu igru možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu", kazao je Lalatović.

Kako je rekao, Partizan nema razloga da juriša.

"Partizan nema razloga da srlja, čekaće svoju šansu. Očekujem da će pokušavati iz kontranapada jer će im biti lakše kako bude utakmica odmicala. Očekujem dobru utakmicu. Razmišljam o njima, ali sam više koncentrisan na svoj tim", rekao je trener crveno-belih.
Lalatović je rekao da nije mnogo razgovarao sa svojim šurakom Stefanom Babovićem, koji nastupa za Partizan.

"On je tu gde jeste, više smo pričali dok je bio u Voždovcu. Sa igračima iz Partizana puno ne razgovaram", rekao je Lalatović.

On je ocenio da Partizan nije slabiji u odnosu na jesenji deo sezone i pored odlazaka najboljih strelaca Petra Škuletića i Danka Lazovića.

Fudbaleri Crvene zvezde Predrag Rajković i Darko Lazović rekli su da veruju u pobedu nad Partizanom, posle čega bi trka za titulom bila zanimljivija.

"Siguran sam da ćemo dati svoj maksimum i ostvariti veoma važna tri boda, s verom da ćemo odbraniti titulu", rekao je Rajković.

Lazović je takođe rekao da Zvezdu zanima samo pobeda u meču sa Partizanom.

"Bitna je samo pobeda, ali biće još mnogo kola posle derbija. Nema šta toliko da se kaže... Tokom cele sezone se razmišlja o najvećoj utakmici u srpskom fudbalu", rekao je Lazović.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи