Читај ми!

Derbi, ipak, u subotu

Iako je bilo najavljeno pomeranje za nedelju, 148. večiti derbi ipak će biti odigran u subotu od 18 sati. Karte na blagajnama od srede.

Fudbalski 148. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, u 24. kolu Super lige Srbije, igraće se u subotu, 25. aprila, od 18 časova.

Kako je saopštila Crvena zvezda, domaćin utakmice, iako je bilo najavljeno pomeranje večitog derbija za nedelju, taj duel će se odigrati u subotu 25. aprila od 18 časova na Stadionu "Rajko Mitić".

Karte za večiti derbi prodavaće se od sutra, od 11 časova, na Stadionu "Rajko Mitić". Na dan utakmice ulaznice će se prodavati od 11 časova pa do početka meča.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaju po 500 dinara, za kartu za istočnu tribinu treba izdvojiti 800, a za zapadnu 1.000 dinara.

Srpski šampion zaostaje pet bodova na tabeli Jelen Super lige za vodećim Partizanom.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи