Читај ми!

Aleksandar Janković heroj Mehelena

Neobična vest u današnjem izdanju novina Het latste njus (Hett Latste Nieuws), u izveštaju sa meča Mehelen–Genk za igrača utakmice proglašen je trener domaćeg tima Aleksandar Janković.

Mehelen je prošle noći savladao Genk sa 4:0 i zadržao prvo mesto u grupi timova koji se bore za Ligu Evrope.

To je bila sedma pobeda kluba u nizu što se nije desilo još od 2001. godine, ali tada u drugoligaškoj konkurenciji!

Osim toga, na ovoj utakmici golove su postigla i dva srpska fudbalera Dalibor Veselinović, koji je najbolji strelac ekipe, i Ivan Obradović, koji je osim gola imao i asistenciju.

Čitav meč odigrao je Miloš Kosanović, još jedan srpski fudbaler.

Na kraju meča navijači Mehelena skandirali su treneru Jankoviću koji je na početku sezone preuzeo klub.

"Bio je to izuzetan osećaj... Ne postoji ništa bolje nego kada navijači skandiraju ime trenera", rekao je Janković za Internet portal RTS-a.

Mehelen je u prošlom šampionatu jedva izborio opstanak, a taj prvi cilj – da se opstane u ligi – dugo je bio i jedini jer je ekipa igrala promenljivo. Međutim, izuzetan niz pobeda sada je ekipu doveo u situaciju da razmišlja o mogućnosti da igra evrokupove, što bi bio neverovatan uspeh s obzirom na ono što se dešavalo pre samo 12 meseci.

Do kraja ovog dela, Mehelen igra još tri meča protiv ekipa iz A grupe Lige Evrope. Ako bude prvi, igraće dvomeč protiv najboljeg tima iz B grupe Lige Evrope, a zatim i dvomeč protiv četvrtoplasirane ili petoplasirane ekipe iz "lige za prvaka".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво