Читај ми!

Hidink osudio navijače zbog zviždanja Inijesti

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Gus Hidink osudio je nesportsko ponašanja navijača u Amsterdamu na sinoćnjoj prijateljskoj utakmici protiv Španije.

 

Na ispunjenoj Amsterdam Areni pristalice domaće ekipe gromoglasnim zvižducima ispratile su ulazak na teren španskog reprezentativca Andresa Inijeste u 76. minuta pokazavši da mu nisu oprostili gol u finalu prvenstva sveta 2010. godine kojim je Holanđanima "oduzeo" titulu.

"Inijesta je veliki igrač, svetska klasa, ali i fantastična osoba. Takva reakcija publike bila je apsolutno neprimerena i posle onakvog zviždanja svakoga na tribinama trebalo je da bude stid. Ja se stidim zbog toga", rekao je Hiding.

Susret u Amsterdamu izazvao je veliko interesovanje, jer su se sastali finalisti prvenstva sveta 2010. godine u Južnoj Africi, a i zbog činjenice da je Holandija na prošlogodišnjem Mundijalu u Brazilu deklasirala Španiju (5:1).

Bio je to pravi ispit za Hidinkove izabranike, koji igraju promenljivo u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, ali ovog puta ispunili su očekivanja i pobedili Španiju sa 2:0 golovima De Fraja i Klasena, dok je selekcija "furije" potpuno razočarala igrom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво