Читај ми!

Omladinci bez Evropskog prvenstva

Omladinska reprezentacija Srbije savladala je Norvešku sa 4:2 u holandskom Asenu, ali se neće naći na Evropskom prvenstvu, jer je Holandija bila bolja od Švajcarske.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na prvenstvo Evrope iako je u holandskom gradu Asenu, u poslednjem kolu kvalifikacionog turnira Grupe 4, pobedila selekciju Norveške sa 4:2.

Strelci su bili Jović u 50. i 89, Radonjić u 78. i Šaponjić u 83. minutu za Srbiju, a Espejord u 8. iz penala i Torsbi u 45+1 za Norvešku.

Izabranici selektora Ivana Tomića završili su kao drugoplasirani, sa šest bodova, nakon što su prethodno izgubili od domaćina Holandije sa 1:0, a pobedili Švajcarsku sa 3:1.

Plasman na kontinentalni šampionat izborila je Holandija, koja je u drugom meču poslednjeg kola pobedila Švajcarsku sa 4:0 i osvojila prvo mesto na turniru sa bodom više od Srbije.

Rezultati:

Srbija–Norveška 4:2

Holandija–Švajcarska 4:0

Konačna tabela:

Holandija 3 2 1 0 6:1 7

-------------------------------

Srbija 3 2 0 1 7:4 6

Norveška 3 1 1 1 4:5 4

Švajcarska 3 0 0 3 1:8 0

Prvenstvo Evrope za fudbalere do 19 godina biće održano od 6. do 18. jula u Grčkoj.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи