Grčki reprezentativci povređeni u udesu

Trojica grčkih reprezentativaca, Vangelis Moras, Panajotis Takicidis i Janis Fetfacidis, lakše povređeni u udesu u Budimpešti, u kojem je jedna osoba poginula.

Trojica fudbalskih reprezentativaca Grčke lakše su povređena u udesu dok su taksijem išli na aerodrom sa utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Mađarske, koja je završena bez golova.

Kako prenosi agencija AFP, Vangelis Moras, Panajotis Takicidis i Janis Fetfacidis povređeni su u udesu u kojem je jedna osoba izgubila život i očekuje se da danas napuste bolnicu.

Policija je saopštila da je u toj saobraćajnoj nesreći jedna osoba poginula, a da je nekoliko lica povređeno, od kojih troje ozbiljno.

Sva trojica grčkih fudbalera igraju u Italiji - 33-godišnji Moras i 24-godišnji Takicidis za Veronu, a 24-godišnji Fetfacidis za Kjevo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво