Enfild se poklonio Džerardu i legendama

Čuveni stadion Enfild u Liverpulu ovog popodneva bio je poprište revijalne utakmice između timova Džejmija Karagera i Stivena Džerarda, kome je to u neku ruku bio oproštaj od navijača "redsa". Rezultat (2:2) nije bio u prvom planu, već zabava i uživanje svih prisutnih.

Stiven Džerard i Džejmi Karager okupili su na jednom mestu, na Enfildu, legende Liverpula i Premijer lige. Meč je završen bez pobednika - 2:2.

Terenom su prodefilovali mnogi koji su im godinama donosili radosti, koji su sa njima prolazili teške trenutke, a bilo je i onih koji su im bili samo rivali, poput Anrija, Drogbe, Terija...

Džerard i Karager su selektirali ekipe za ovaj humanitarni meč.

Kao što se moglo i pretpostaviti, najveću pažnju izazvao je dolazak napadačkog tandema koji je prvi i verovatno jedini put zaigrao na istoj strani - Fernando Tores i Luis Suarez.

Dvojica napadača koji su obeležili epohe engleskog giganta dobili su duge aplauze.

Urugvajac Suarez prvi put se vratio u klub od kada je letos otišao u Barselonu, dok je Fernando Tores u međuvremenu dolazio na Enfild, kao igrač Čelsija. Neretko je bio i izviždan.

"Sjajno je opet se naći pred ovom publikom. Mnogo puta igrao sam na Enfildu kao protivnik, a danas sam opet domaćin. Jako emotivno za mene", rekao je Tores.

Karagerovih 11: Reina, Flanagan, Karager, Arveloa, Keli, Kjuel, Dauning, Lukas, Šelvi, Drogba, Baloteli.

Rezerve: Gulaši, Luis Garsija, Kreg Nun, Alberto Moreno, Gael Kliši, Fabio Borini, Kreg Belami.

Džerardovih 11: Bred Džons, Entoni Džerard, Glen Džonson, Teri, Rise, Nolan, Džerard, Ćavi Alonso, Rajan Babel, Anri, Džerom Sinkler.

Rezerve: Skot Dan, Ešli Vilijams, Suarez, Tores, Čarli Adam, Džej Spiring, Vornok, Tekšeira.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво