Читај ми!

Predao se mladić osumnjičen da je pogodio Akinfejeva

Podgoričanin Luka Lazarević, koji se sumnjiči da je na utakmici Crna Gora – Rusija bakljom pogodio golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva, predao se policiji. Lazarević, čiji je otac jedan od vođa "varvara", krio se nakon teškog incidenta na Stadionu pod Goricom.

Lazarević, čiji je otac jedan od poznatijih navijača Budućnosti iz stare garde, krio se nakon što je napravio težak incident na Stadionu pod Goricom. Predaja Lazarevića je organizovana u centru grada, nakon čega ga je policija odvela u CB Podgorica. Očekuje se da tužilac kvalifikuje to delo.

Baklja je zapaljena samo dvadeset sekundi od početka utakmice. Na snimku koji je objavljen na internetu, čuje se kako vođa navijača preko razglasa upozorava da je to "potpuno nepotrebno" i traži od navijača da ne ubacuju ništa na teren.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи