Читај ми!

Nastasić: Ne pomišljamo na poraz

Matija Nastasić smatra da reprezentacija Srbije mora da razmišlja samo o pobedi protiv Portugalije. Ne smemo da razmišljamo samo o Ronaldu, rekao je štoper Šalkea.

Matija Nastasić je svestan da su reprezentaciji Srbije neophodne pobede i da će ekipa učiniti sve da savlada Portugaliju u narednoj utakmici.

"Nismo u situaciji da razmišljamo u smeru 'ako izgubimo'. Moraćemo da idemo na pobedu i učinimo sve da se iz Lisabona vratimo sa tri boda", rekao je Nastasić novinarima uoči gostovanja u Portugaliji.

Srbija će se sutra sastati sa Portugalijom u četvrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Nadam se da smo spremni da uradimo ono što narod očekuje od nas, ali što i mi sami očekujemo", istakao je Nastasić.

Srbija posle prve tri utakmice ima jedan bod i pretposlednja je na tabeli, dok je Portugalija druga sa pet bodova više.

Nastasić je naveo da razmišlja samo o pobedi nad narednim rivalom.

"Iskreno, ne razmišljam o porazu od Portugalije. Ova utakmica je mnogo važna za nas jer u prva tri kola nismo osvojili onoliko bodova koliko smo planirali", poručio je Nastasić.

On je istakao da se srpski tim dobro pripremao za susret sa Portugalijom, za razliku od nekih prethodnih okupljanja nacionalnog tima.

"Dobro smo se pripremili u Pazovi, ekipa deluje spremno, svi smo bili maksimalno koncentrisani na treninzima, što me posebno raduje, jer mislim da u prethodnim okupljanjima to nije bio slučaj", rekao je Nastasić.

Kada je reč o narednom protivniku, Nastasić je naglasio da je greška razmišljati samo o zvanično najboljem fudbaleru sveta Kristajanu Ronaldu.

"Opasno je razmišljati samo o Ronaldu, jer oni imaju mnogo kvalitetnih fudbalera. Ronaldo se možda izdvaja jer je najbolji na svetu, ali ne smemo da zapostavimo ostale, jer možemo imati veliki problem ako to uradimo. Sa svih strani preti opasnost", ocenio je Nastasić.

On je dodao da je mnogo spremniji nego što je to bio slučaj prošle godine, kada gotovo i nije igrao za Mančester siti.

"Za svakog igrača je najbitnije da igra. Napravio sam pravi potez odlaskom u Šalke i sada imam više samopouzdanja i utakmica u nogama, što je mnogo bitno, mnogo sam spremniji", rekao je ovaj dvadesettrogodišnji štoper.

Utakmica između Srbije i Portugalije igraće se sutra od 20.45 po srednjoevropskom vremenu, na stadionu Benfike u Lisabonu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво