Читај ми!

Omladinci poraženi od "lala"

Omladinci Srbije poraženi su od Holandije (1:0), u prvom kolu kvalifikacija za EP. Naredni meč izabranici Ivana Tomića igraju u subotu protiv Švajcarske (14 časova).

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije neuspešno je startovala u završnim kvalifikacijama za prvenstvo Evrope pošto je u Harkemi, u prvom kolu Grupe 4, izgubila od domaće selekcije Holandije sa 1:0.

Strelac je bio Van Amersfort u 35. minutu.

Izabranici selektora Ivana Tomića (igrači do 19 godina) narednu utakmicu igraju u subotu protiv vršnjaka iz Švajcarske od 14 sati u istom gradu, a u poslednjem kolu sastaju se u utorak u Asenu sa Norvežanima.

Ranije danas u prvom meču prvog kola Norveška je pobedila Švajcarsku istim rezultatom (1:0).

Samo pobednik kvalifikacionog turnira u Holandiji izboriće učešće na prvenstvu Evrope, od 6. do 18. jula u Grčkoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво