Mata: Nikad neću zaboraviti Enfild

Huan Mata, čovek koji je "crvene" zavio u crno u najvećem engleskom derbiju, priznaje da nikada neće zaboraviti meč na Enfildu, ali je svestan da do Lige šampiona ima još mnogo.

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata smatra da je pred njegovim timom još mnogo posla kako bi obezbedio nastup u Ligi šampiona naredne sezone.

Junajted je juče u derbiju Premijer lige pobedio Liverpul sa 2:1.

Ekipa Luja van Gala je četvrta na tabeli, na mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a ekipi s Enfilda je "pobegla" pet bodova.

Oba gola Mančester junajteda na jučerašnjem meču protiv Liverpula postigao je upravo Mata.

"Pobeda nad Liverpulom nad Enfildu, dva gola, podrška navijača... To nikada neću zaboraviti, ali moramo biti oprezni. Osvojili smo samo tri boda na putu ka našem cilju", rekao je Mata za britanske medije.

On je naveo da je jučerašnji dan bio jedan najsrećnih u njegovoj karijeri.

"Kada počnete kao klinac da igrate fudbal na blatnjavim terenima, sanjate o tome da jednog dana postanete fudbaler koji će igrati utakmice poput ove na Enfildu. Meč Junajteda i Liverpula je najveći derbi u engleskom fudbalu, a pored toga obe ekipe se bore za Ligu šampiona. Bio je to neverovatan dan", dodao je Mata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво