Simeone odbio novi ugovor, želi na klupu Sitija

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone odbio je novi ugovor jer želi na leto da preuzme Mančester Siti, prenosi Dejli Miror.

Kako se navodi, argentinski stručnjak nije želeo da produži ugovor do 2022. godine pošto se nada da bi sledeće sezone mogao da nasledi Manuela Pelegrinija na klupi "građana".

Pelegrini je pod velikim pritiskom ove sezone jer Uprava kluba želi bar jedan trofej, nakon što su mu izmakli FA kup i Liga kup, dok su male šanse da osvoji Premijer ligu i Ligu šampiona.

Simeone, kojem ugovor ističe 2017. godine, se već duže vreme dovodi u vezu sa Sitijem i Pari Sen Žermenom.

On je prošle sezone sa Atletikom osvojio titulu u Primeri i stigao do finala Lige šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи