Читај ми!

Rodžers: Iskreno, strahovao sam od otkaza

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers priznao je da je strahovao da će dobiti otkaz ove sezone. Nije bitno čiju podršku imaš, već da li pobeđuješ, poručuje Rodžers.

Liverpul je prošlu sezonu u Premijer ligi završio na drugom mestu, ali je ove godine, zbog odlaska Luisa Suareza i povrede Danijela Staridža, ušao u seriju loših rezultata.

Rodžer je istakao da se uplašio za svoj posao posle poraza od Kristal Palasa od 3:1 u novembru 2014. godine, što je bio četvrti uzastopni poraz "crvenih" u svim takmičenjima.

"Posle te utakmice protiv Kristal Palasa osetio sam da nije važno koliko podrške imate, jer ekipa nije funkcionisala... Međutim, uvek sam se borio, volim da budem ovde, želim da ovde budem uspešan", rekao je Rodžers za britanske medije.

Rodžers je dodao da je tada shvatio u kakvoj se situaciji nalazi i da mu je u tome pomoglo iskustvo iz Redinga.

"Iskustvo iz Redinga, gde sam dobio otkaz, pomoglo mi je u tome. Imao sam podršku predsednika, ali sam dobio otkaz posle 20 utakmica. Tada sam naučio da nije važno da li imaš podršku predsednika, uprave, već da li pobeđuješ", dodao je trener Liverpula.

Rodžers je naveo da njegov tim na početku ove sezone nije imao identitet.

"Morao sam da donesem odluke koje su nam omogućile da se vratimo blizu onoga što smo bili. Trebalo je da to ranije uradim. Nismo imali identitet i svi su to videli. Nismo bili ekipa koju smo gradili u poslednjih nekoliko godina", rekao je Rodžers.

Liverpul je trenutno šesti na tabeli Premijer lige sa 48 osvojenih bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи