Читај ми!

Gvardiola ostaje u Bajernu

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je da ne namerava da napusti taj fudbalski klub na kraju sezone.

Gvardiolin ugovor ističe u junu 2016. godine, a pregovori o nastavku saradnje odloženi su za leto, zbog čega nemački mediji spekulišu da bi španski trener mogao da pređe u Mančester siti.

Mančester siti? Nadam se da ću dugo ostati u Bajernu iz Minhena. Imam ugovor sa ovim divnim klubom i želim to da ispunim. Nisam dobio nijednu ponudu. Videćemo šta će se dogoditi sledeće godine. Veoma sam srećan u Bajernu", rekao je Gvardiola.

Gvardiola je preuzeo Bajern uoči početka sezone 2013/2014 i u prvoj sezoni predvodio ga je do duple krune u Nemačkoj, evropskog Superkupa i svetskog klupskog prvenstva. Bajern je trenutno prvi na tabeli u Bundesligi, igra u Kupu Nemačke, ali i u osmini finala Lige šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво